overbetalt?

Skrevet av Kommentar: gammeldags mor? 16.10.2015 11:51:44
Synes 100 kr i timen er for mye. Her betaler jeg 30 kr timen hvis barnet sover, 50 hvis barnet er våken. Når vi hadde dagmamma betalte vi 6000 i måneden, noe som vil si ca 40 kr i timen. Hvorfor skal man få godt over dobbelt betalt som barnevakt når man har ansvar for færre barn og over kortere periode? (har aldri hatt barnevakt som sover over, da sover heller lilletuppa hos familie) Mulig at det er annerledes her på landet eller at vi er gammeldagse, men synes 100 kr timen er drøyt..

Tilbake til artikkelen

Sjefredaktør: Karine Næss Frafjord
Fagredaktør: Maren Eriksen
Journalist: Janet Molde Hollund
Forumansvarlig: Tamara Nygård

Kontakt: babyverden(a)sandviks.com
Familieverden.no arbeider etter Vær Varsom- plakatens regler for god presseskikk og følger redaktørplakaten.


tilbyr veiledning gjennom Babyverden.no og Familieverden.no, og rett bok til rett tid gjennom Goboken.no. Eller sagt på en annen måte: Vi hjelper barn og foreldre å utvikle seg sammen. Vi utgir også Svangerskapsboken, Spedbarnsboken og Fødselsboken som deles ut gratis til alle gravide og småbarnsforeldre i Norge.

 

Copyright © 2001-2016 Familieverden.no - Kopiering av materiale fra Familieverden.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Familieverden har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Familieverden.no bruker informasjonskapsler (Cookies). Her kan du lese mer om vår bruk av informasjonskapsler(cookies) på Sandviks og Familieverden sine siter

Til toppen av siden