My Little Pony julekalender

 Anbefalt aldersgruppe: 3-7 år (på esken står det 3+)

Artikkelen fortsetter under annonsen
 
ADTECH.config.placements['d4_netboard'] = { responsive : { useresponsive: true, bounds: [{ id: 'bv_d4_netboard_mobil', min: 0, max: 579 },{ id: 'bv_d4_netboard_tablet', min: 580, max: 1199 },{ id: 'bv_d4_netboard_desktop', min: 1200, max: 9999 }] }, params: { target: '_blank' } }; ADTECH.loadAd('d4_netboard');

Førsteinntrykket: Virker litt simpel. Den første luken er ”åpen” og viser en ponni. Den ser bra ut den. Står på kalenderen at den inneholder 3 ponnier og over 30 stykker tilbehør. Blir skeptisk til hva dette tilbehøret er. Særlig når det er beregnet på små barn.

De voksnes vurdering: Lukene er ok å åpne, men mange av tingene henger fryktelig godt fast. Noe er også teipet fast. Lange negler kommer godt med – for barna klarer ikke å få ut alt innholdet selv.

Innholdet kan brukes med én gang, og passer til det barnet har fått tidligere. Dermed kan du belage deg på å beregne en liten lekestund på morgenkvisten, hvis det er da barnet åpner kalenderen. Noen av lukene er litt kjipe – for eksempel noen små pappkort. Og noen av tingene er så små at de ikke passer for de minste barna. Men ellers mye søtt som både jenter og mødre liker.

Pluss for at det blir en samling til slutt. Og det er ikke nødvendig å supplere med annet slik som på legoen.

Bak den siste luken i kalenderen gjemmer den fineste ponnien seg. Pluss for fin avslutning.

I testen er åpning av lukene det mest spennende. Men denne leker barna med i stedet. En favoritt. Ble absolutt positivt overrasket over denne.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Barnas vurdering: Guttene faller rimelig fort av lasset. De åpner noen luker, men innholdet fenger lite. Kanskje ikke så rart når kalenderen retter seg så tydelig til jenter. Ida Emilie og Mina Sofie er derimot i sitt ess. Allerede etter tre luker er leken i gang. Snart har de hver sin ponni som vrinsker og snakker med hverandre.

– Se her er det masse brev, sier ponnien til Ida Emilie

– Ja! Er det bursdagsbrev til meg? Spør ponnien til Mina Sofie.

Klistremerkene bak den ene luken er Mina Sofie sin ubestridte favoritt. Ida åpner ivrig luke etter luke – dette var gøy!

– Se! En mus!

Hun som for kort tid siden satt og furtet over Lego Friends kalendren, er nå et stort smil.

– Her skulle det liksom være fest, sier Ida Emilie.

Mina Sofie forsikrer Ida Emilie om at ponniene deres er venner.

– Se, her er et bilde av deg, sier Mina Sofie.

Bildet i kalenderen er av Ida Emilies hest.

Barnas konklusjon: Jentene synes denne var gøyest av alle kalendrene i testen. Dette er også den de lekte desidert mest med. Guttene var uinteresserte.

Se også vurderingen av de andre julekalendrene:

Playmobil pirat julekalender

Lego Friends julekalender

Hello Kitty julekalender

Lego City julekalender

Lego Star Wars julekalenderOppdatert 20.11.2012
annonsebilag
 
ADTECH.config.placements['d5_annonsorinnhold'] = { responsive : { useresponsive: true, bounds: [{ id: 'bv_d5_annonsorinnhold', min: 0, max: 9999 }] }, params: { target: '_blank' } }; ADTECH.loadAd('d5_annonsorinnhold');
 
ADTECH.config.placements['d6_annonsorinnhold'] = { responsive : { useresponsive: true, bounds: [{ id: 'bv_d6_annonsorinnhold', min: 0, max: 9999 }] }, params: { target: '_blank' } }; ADTECH.loadAd('d6_annonsorinnhold');

Legg inn en kommentar
 
 
 
 
bokstaver igjen
Antall kommentarer: 1
Bare for småjenter? Nehei, så!
Skrevet av Fluttershy Champion 26.11.2012
Dette er ikke rettet bare mot småjenter. Oss bronies har trålet byene rundt etter dem, noe som forklarer hvorfor de er utsolgt så og si overalt.

Brohoof!
Legg inn en kommentar | Rapportér upassende innhold


Sjefredaktør: Karine Næss Frafjord
Fagredaktør: Maren Eriksen
Journalist: Janet Molde Hollund
Forumansvarlig: Tamara Nygård

Kontakt: babyverden(a)sandviks.com
Familieverden.no arbeider etter Vær Varsom- plakatens regler for god presseskikk og følger redaktørplakaten.


tilbyr veiledning gjennom Babyverden.no og Familieverden.no, og rett bok til rett tid gjennom Goboken.no. Eller sagt på en annen måte: Vi hjelper barn og foreldre å utvikle seg sammen. Vi utgir også Svangerskapsboken, Spedbarnsboken og Fødselsboken som deles ut gratis til alle gravide og småbarnsforeldre i Norge.

 

Copyright © 2001-2016 Familieverden.no - Kopiering av materiale fra Familieverden.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Familieverden har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Familieverden.no bruker informasjonskapsler (Cookies). Her kan du lese mer om vår bruk av informasjonskapsler(cookies) på Sandviks og Familieverden sine siter

Til toppen av siden