Skorpionbarnet

 

Fra ca. 24. oktober til 22. november
Fast vanntegn.

Artikkelen fortsetter under annonsen
 
ADTECH.config.placements['d4_netboard'] = { responsive : { useresponsive: true, bounds: [{ id: 'bv_d4_netboard_mobil', min: 0, max: 579 },{ id: 'bv_d4_netboard_tablet', min: 580, max: 1199 },{ id: 'bv_d4_netboard_desktop', min: 1200, max: 9999 }] }, params: { target: '_blank' } }; ADTECH.loadAd('d4_netboard');

Skorpionbarn er viljesterke, utholdende og nysgjerrige, og liker vanskelige utfordringer – fordi de elsker mestringsfølelsen når de får det til. De har lange antenner, og fanger opp det meste som skjer rundt dem.

FARGE: Mørk rød
TEMPERAMENT: Flegmatisk (rolig, upåvirkelig, kald)
TYPE: Feminin og introvert (innadvendt)
UKEDAG: Tirsdag

KJENTE PERSONER: John Cleese, Kjell Inge Røkke, Pablo Picasso, Julia Roberts, Leonardo DiCaprio, Goldie Hawn, Bill Gates, Martin Luther, Torbjørn Jagland, Pelé, Diego Maradona

STIKKORD: Innadvendt, følsom, utspekulert, intens, lidenskapelig, god menneskekjenner, tapper, konsentrert, offervillig. Kan være mistroisk, grusom, hevngjerrig, hensynsløs, sjalu, ufølsomme.

Skorpioner kan være hemmelighetsfulle, og har sterke og følelser som de kan skjuler for de som står rundt. Et drepende blikk eller en giftig kommentar avslører likevel om du har falt i unåde. Take it or leave it kan gjerne være deres motto – den gylne middelvei er ikke noen vei for en skorpion.

Alle tegn har noe å lære av sine motstående tegn. Av tyren kan skorpionen lære utholdenhet og tålmodighet.

Dette sier astrolog Heidi Horpestad om skorpionbarna:
Skorpionbarna liker bråk og action. De har sterke følelser, og er intense og veldig “til stede”.  Med så voldsomme følelser hender det at skorpionbarna kobler ut hodet, og de kan slite med å takle følelsene sine.

Skorpionbarna er også viljesterke og utholdende, og undersøker gjerne omgivelsene sine. De kan for eksempel skru opp alle kulepennene, for å finne ut hvordan de er satt sammen – ikke for å ødelegge.

De har lange antenner, og er følsomme for hva som foregår rundt dem i familie og blant venner. De er smarte – det går ikke an å lure dem. De fanger gjerne opp ting som de voksne snakker om – tabu-ting eller vanskelige temaer som død og sex – og stiller diverse spørsmål om dette. Og da skal de ha svar – det nytter ikke å vri seg unna. Skorpionbarn har et gjennomborende blikk – som de kan se gjennom deg.

De trenger mye kjærlighet og støtte, hvis ikke kan de lett trekke seg tilbake. Ikke minst trenger de aksept for følelsene sine. Skjer det noe – og det gjør det – skal man som foreldre være nøye med å gi denne aksepten først – før man forklarer hvorfor noe ble feil. Si “jeg forstår at du er sint” før du begynner på den forklaringen.

Skorpionbarna elsker mestringsfølelsen. Det er viktig for alle barn, men for skorpionene er dette spesielt. De prøver seg gjerne på vanskelige ting, og kan godt utfordres – de er problemløsere.

KILDER: Astrolog Heidi Horpestad, Astrologiskolen Herkules, Wikipedia

Les mer om:

Væren som barn

Tyren som barn

Tvillingen som barn

Krepsen som barn

Løven som barn

Jomfruen som barn

Vekten som barn

Skytten som barn

Steinbukken som barn

Vannmannen som barn

Fisken som barnOppdatert 11.04.2011
annonsebilag
 
ADTECH.config.placements['d5_annonsorinnhold'] = { responsive : { useresponsive: true, bounds: [{ id: 'bv_d5_annonsorinnhold', min: 0, max: 9999 }] }, params: { target: '_blank' } }; ADTECH.loadAd('d5_annonsorinnhold');
 
ADTECH.config.placements['d6_annonsorinnhold'] = { responsive : { useresponsive: true, bounds: [{ id: 'bv_d6_annonsorinnhold', min: 0, max: 9999 }] }, params: { target: '_blank' } }; ADTECH.loadAd('d6_annonsorinnhold');

Legg inn en kommentar
 
 
 
 
bokstaver igjen
Antall kommentarer: 0


Sjefredaktør: Karine Næss Frafjord
Fagredaktør: Maren Eriksen
Journalist: Janet Molde Hollund
Forumansvarlig: Tamara Nygård

Kontakt: babyverden(a)sandviks.com
Familieverden.no arbeider etter Vær Varsom- plakatens regler for god presseskikk og følger redaktørplakaten.


tilbyr veiledning gjennom Babyverden.no og Familieverden.no, og rett bok til rett tid gjennom Goboken.no. Eller sagt på en annen måte: Vi hjelper barn og foreldre å utvikle seg sammen. Vi utgir også Svangerskapsboken, Spedbarnsboken og Fødselsboken som deles ut gratis til alle gravide og småbarnsforeldre i Norge.

 

Copyright © 2001-2016 Familieverden.no - Kopiering av materiale fra Familieverden.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Familieverden har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Familieverden.no bruker informasjonskapsler (Cookies). Her kan du lese mer om vår bruk av informasjonskapsler(cookies) på Sandviks og Familieverden sine siter

Til toppen av siden