Vektbarnet

 

Fra ca. 24. september til 23. oktober
Kardinalt lufttegn.

Artikkelen fortsetter under annonsen
 
ADTECH.config.placements['d4_netboard'] = { responsive : { useresponsive: true, bounds: [{ id: 'bv_d4_netboard_mobil', min: 0, max: 579 },{ id: 'bv_d4_netboard_tablet', min: 580, max: 1199 },{ id: 'bv_d4_netboard_desktop', min: 1200, max: 9999 }] }, params: { target: '_blank' } }; ADTECH.loadAd('d4_netboard');

Vektbarn er sjarmerende, og veldig klar over det selv. Er det noe de vil, satser de på å vinne omgivelsene med et smil, heller enn å ta en konfrontasjon.

FARGE: Indigo
TEMPERAMENT: Sangvinsk (lett bevegelig, livlig, sorgløs, forhåpningsfull)
TYPE: Maskulin og ekstrovert (utadvendt)
UKEDAG: Fredag

KJENTE PERSONER: Ari Behn, Will Smith, Brigitte Bardot, Mahatma Gandhi, Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones, Margaret Thatcher, Gwen Stefani, Julie Andrews, John Lennon, Bruce Springsteen

STIKKORD: Rettferdighetssans, diplomatisk, sans for skjønnhet og nytelse, objektiv, ærefølelse, øm, medfølende, sans for orden og harmoni. Kan være ubesluttsom, forfengelig, upålitelig, unyttig og uselvstendig.

Vekten er opptatt av harmoni, og skyr konflikter. En vekt er diplomatisk, men synes også det kan være vanskelig å ta avgjørelser. De er gode til å få andre til å samarbeide, og trives heller ikke alene. En vekt har blikk for skjønnhet og god design, og liker musikk og kunst.

Alle tegn har noe å lære av sine motstående tegn. Av væren kan vekten lære å bli mer direkte, ta konfrontasjoner og bestemme seg.

Dette sier astrolog Heidi Horpestad om vektbarna:
Vektbarna er ikke skåret for tungebåndet. Vekten er et lufttegn, der hører det mentale med – og dermed også kommunikasjon. Men vektbarna er ofte sterkere i du-til-du-kommunikasjon – i større grupper kan de ha litt problemer. De lærer mer om de har en lærer som gir dem direkte øyenkontakt. Uten den direkte kontakten, forsvinner budskapet lett ut i det blå.

Disse barna er sjarmerende, men de er også klar over sjarmen sin og bruker den gjerne bevisst i kontakt med omgivelsene og de voksne. Med sine søte smil kan de være manipulerende, men samtidig skjønne.

Venner er viktig for vektbarna gjennom oppveksten. De kjenner mange som de speiler seg i, men knytter du-til-du-kontakt med noen få.

Vektbarna er kreative og estetiske , og driver gjerne med maling, tegning eller dans. De liker å pynte seg – jentene vil gjerne være prinsesse eller ballerina.

Harmoni og balanse er viktig for vektbarna. De liker ikke krangling, og smiler heller listig for å få viljen sin.

KILDER: Astrolog Heidi Horpestad, Astrologiskolen Herkules, Wikipedia

Les mer om:

Væren som barn

Tyren som barn

Tvillingen som barn

Krepsen som barn

Løven som barn

Jomfruen som barn

Skorpionen som barn

Skytten som barn

Steinbukken som barn

Vannmannen som barn

Fisken som barnOppdatert 11.04.2011
annonsebilag
 
ADTECH.config.placements['d5_annonsorinnhold'] = { responsive : { useresponsive: true, bounds: [{ id: 'bv_d5_annonsorinnhold', min: 0, max: 9999 }] }, params: { target: '_blank' } }; ADTECH.loadAd('d5_annonsorinnhold');
 
ADTECH.config.placements['d6_annonsorinnhold'] = { responsive : { useresponsive: true, bounds: [{ id: 'bv_d6_annonsorinnhold', min: 0, max: 9999 }] }, params: { target: '_blank' } }; ADTECH.loadAd('d6_annonsorinnhold');

Legg inn en kommentar
 
 
 
 
bokstaver igjen
Antall kommentarer: 0


Sjefredaktør: Karine Næss Frafjord
Fagredaktør: Maren Eriksen
Journalist: Janet Molde Hollund
Forumansvarlig: Tamara Nygård

Kontakt: babyverden(a)sandviks.com
Familieverden.no arbeider etter Vær Varsom- plakatens regler for god presseskikk og følger redaktørplakaten.


tilbyr veiledning gjennom Babyverden.no og Familieverden.no, og rett bok til rett tid gjennom Goboken.no. Eller sagt på en annen måte: Vi hjelper barn og foreldre å utvikle seg sammen. Vi utgir også Svangerskapsboken, Spedbarnsboken og Fødselsboken som deles ut gratis til alle gravide og småbarnsforeldre i Norge.

 

Copyright © 2001-2016 Familieverden.no - Kopiering av materiale fra Familieverden.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Familieverden har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Familieverden.no bruker informasjonskapsler (Cookies). Her kan du lese mer om vår bruk av informasjonskapsler(cookies) på Sandviks og Familieverden sine siter

Til toppen av siden