My beauty advent calendar

 

Artikkelen fortsetter under annonsen
 
ADTECH.config.placements['d4_netboard'] = { responsive : { useresponsive: true, bounds: [{ id: 'bv_d4_netboard_mobil', min: 0, max: 579 },{ id: 'bv_d4_netboard_tablet', min: 580, max: 1199 },{ id: 'bv_d4_netboard_desktop', min: 1200, max: 9999 }] }, params: { target: '_blank' } }; ADTECH.loadAd('d4_netboard');

Julekalender med sminketema til barn. Få et komplett skjønnhetssett før julaften med denne morsomme julekalenderen med sminke. Inkl. 24 sminke- og skjønnhetsartikler.

Pris:
 199.90 kr

Aldersgruppe: 5 - 10 år

Førsteinntrykket: Vi skal innrømme at vi er skeptiske til denne. Først og fremst fordi vi ikke er udelt positive til å selge sminke til barn. Selve kalenderen virker også ganske simpel, og veier lite (= lite innhold?). 

På baksiden står det at kalenderen inneholder blant annet leppestift, hårspenner og armbånd. Og at man får nytt tilbehør hver dag. Det kan jo være kjekt det for små prinsesser.

"Den sikre veien til å bli den fineste engelen denne julen!" hevdes det på kalenderen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

De voksnes vurdering: Det er mye leppestift og øyenskygge her. Mulig at vi er vel skeptiske til sminke på barn, men trenger virkelig et barnehagebarn så mye sminke? Lukene går i oppløsning, og tingene er så vanskelige å få ut at voksne må hjelpe til. Pluss for at barna får noe spennende hver dag. Med mindre man synes det er greit at barna sminker seg selv (og alt i umiddelbar omkrets), kan det være lurt at foreldrene har litt kontroll på innholdet. 

Gøy å åpne, men innholdet oppfordrer ikke særlig til lek. Her er Ella (5 år) og Martin (4 år) i sving med å åpne, mens Karoline (2 år) og Christian (2 år) leker med en leppestift.
Barnas vurdering:
Barna elsket å åpne denne. Alle ville samle sin egen haug med skjønnhetsprodukter, men ikke alt var like enkelt å forstå seg på.

Ella (5 år): Hva er dette?

Martin (4 år): En bokstav!

Ella: Nei, den er til å ha fingrene i.

Martin: Det er mor sin bokstav!

Det var vanskelig å forstå hva alt i kalenderen var for noe, og hvordan det skulle brukes.

Martin trodde også at sminkekosten var q-tips.

Karoline (2 år) brukte den ene hårstrikken som armbånd og fikk et rødt merke av den.

Nyhetens interesse dalte raskt, og mot slutten av testen var det bare Ella som fortsatt husket på denne kalenderen og kunne tenke seg den.

Konklusjon:
Ok kalender hvis man synes barnesminke er greit. 

Mye pynt og farge til små sminkedukker.Oppdatert 15.11.2016
annonsebilag
 
ADTECH.config.placements['d5_annonsorinnhold'] = { responsive : { useresponsive: true, bounds: [{ id: 'bv_d5_annonsorinnhold', min: 0, max: 9999 }] }, params: { target: '_blank' } }; ADTECH.loadAd('d5_annonsorinnhold');
 
ADTECH.config.placements['d6_annonsorinnhold'] = { responsive : { useresponsive: true, bounds: [{ id: 'bv_d6_annonsorinnhold', min: 0, max: 9999 }] }, params: { target: '_blank' } }; ADTECH.loadAd('d6_annonsorinnhold');Sjefredaktør: Karine Næss Frafjord
Fagredaktør: Maren Eriksen
Journalist: Janet Molde Hollund
Forumansvarlig: Tamara Nygård

Kontakt: babyverden(a)sandviks.com
Familieverden.no arbeider etter Vær Varsom- plakatens regler for god presseskikk og følger redaktørplakaten.


tilbyr veiledning gjennom Babyverden.no og Familieverden.no, og rett bok til rett tid gjennom Goboken.no. Eller sagt på en annen måte: Vi hjelper barn og foreldre å utvikle seg sammen. Vi utgir også Svangerskapsboken, Spedbarnsboken og Fødselsboken som deles ut gratis til alle gravide og småbarnsforeldre i Norge.

 

Copyright © 2001-2016 Familieverden.no - Kopiering av materiale fra Familieverden.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Familieverden har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Familieverden.no bruker informasjonskapsler (Cookies). Her kan du lese mer om vår bruk av informasjonskapsler(cookies) på Sandviks og Familieverden sine siter

Til toppen av siden