Om oss


Familieverden skal være ditt førstevalg når du trenger informasjon om livet i familien. Familieverden er søstersiden til Babyverden, og når babyperioden er over følger vi familien din videre.


amilieverden skal inspirere, informere og hjelpe. Hos oss finner du svaret på det du lurer på – gjennom artikler, svar fra ekspertene eller i vårt nettsamfunn. Det er her du finner nye venner og vedlikeholder gamle vennskap. Vi tar ikke side, men vurderer en sak for og imot slik at du får nok informasjon til å ta smarte valg for din familie.

Barnet ditt utvikler seg i en rivende fart! Småbarn er nysgjerrige, vitebegjærlige, utforskende og underholdende. Du er ditt barns første lærer, og det gjelder å henge med i svingene! Store og små begivenheter skjer hver eneste dag, vi gir deg kunnskapen og tryggheten du trenger.

Vi håper du vil være med på å forme innholdet på Familieverden. Bruk bloggfunksjonen i Min Side, del gleder og sorger på forumet og bruk kommentarfelt og delefunksjoner til sosiale medier aktivt.

Familieverden er en del av en stor familie med nettsteder for foreldre i mange land.

Vi har en stor redaksjon med journalister og tekniske utviklere som jobber med å gjøre Familieverden så brukervennlig og lett tilgjengelig som mulig. Vi utvikler oss hele tiden!

I tillegg har vi et panel av fagfolk som konsulenter og artikkelforfattere som kvalitetssikrer artiklene våre.

Vi har også nettsteder i Sverige, og Finland

Alle tjenestene på Familieverden er gratis for deg som bruker siden, utgiftene betales av Sandviks AS og våre annonsører. Les mer om Sandviks AS her.

Vårt håp er at du vil trives på Familieverden og at siden kan bidra til at du kan føle trygghet i hverdagens utfordringer, som forelder og sammen med barnet.


Sjefredaktør: Karine Næss Frafjord
Fagredaktør: Maren Eriksen
Journalist: Janet Molde Hollund
Forumansvarlig: Tamara Nygård

Kontakt: babyverden(a)sandviks.com
Familieverden.no arbeider etter Vær Varsom- plakatens regler for god presseskikk og følger redaktørplakaten.


tilbyr veiledning gjennom Babyverden.no og Familieverden.no, og rett bok til rett tid gjennom Goboken.no. Eller sagt på en annen måte: Vi hjelper barn og foreldre å utvikle seg sammen. Vi utgir også Svangerskapsboken, Spedbarnsboken og Fødselsboken som deles ut gratis til alle gravide og småbarnsforeldre i Norge.

 

Copyright © 2001-2016 Familieverden.no - Kopiering av materiale fra Familieverden.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Familieverden har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Familieverden.no bruker informasjonskapsler (Cookies). Her kan du lese mer om vår bruk av informasjonskapsler(cookies) på Sandviks og Familieverden sine siter

Til toppen av siden