Ha sex under barne-TV!

Illustrasjonsfoto: Shutterstock

Illustrasjonsfoto: Shutterstock 

Et aktivt sexliv mens barna er små - er det mulig? Jan og Maria utnytter tiden når barna sitter foran tv'en. Når barne-TV er ferdig kommer foreldrene ut, "rufsete og lykkelige!"

Artikkelen fortsetter under annonsen
 
ADTECH.config.placements['d4_netboard'] = { responsive : { useresponsive: true, bounds: [{ id: 'bv_d4_netboard_mobil', min: 0, max: 579 },{ id: 'bv_d4_netboard_tablet', min: 580, max: 1199 },{ id: 'bv_d4_netboard_desktop', min: 1200, max: 9999 }] }, params: { target: '_blank' } }; ADTECH.loadAd('d4_netboard');

Å få livet til å henge sammen når man har små barn er alltid et høyaktuelt tema. Når det gjelder samlivet er manglende lyst problemet for mange. For andre handler det om mangel på tid. I mange tilfeller påvirker disse faktorene hverandre. Hvordan finner man ork, lyst og samtidig tid?

- Vi har begynt å låse døren mens barna ser på barne-TV. Da har vi sex, prater og koser, forteller Maria.

Les også:

Slik blir du kåt igjen.

Menn må ta ansvar for parforholdet!

Forvent at sexlivet er labert i småbarnsfasen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Jan og Maria har tre barn: Sofia på sju, Stine på fem og Oliver på tre år. De jobber heltid og har travle og fullstappede dager som mange andre. Det er bringing og henting til barnehage og skole, jobb og pendling, planlegging og innkjøp, barns aktiviteter...

- Hverdagene fyker avgårde og hver helg puster vi ut og konstaterer at vi klarte å få unna alt denne uken også. Men det går på bekostning av oss og forholdet vårt. Vi rakk aldri å prate om annet enn praktiske ting. Og sexlivet ble helt klart nedprioritert.

Trodde han ville skilles
En søndag kveld da barna hadde lagt seg skrudde Jan plutselig av tv'en som sto på av gammel vane.

- Vil du ha det slik? Spurte han meg der jeg halvveis lå i sofaen og kikket på noe jeg ikke engang husker. Først ble jeg redd. Vill han skilles? Forteller Maria.

Men Jan sa at han savnet kona si og syntes at det ikke var plass til dem som et par i familien.

- Vi er så opptatt av at barna skal ha det bra, vi kjører dem til aktiviteter og stiller opp. Selvfølgelig. Men hva med oss?

Les også:

Et godt parforhold - en gave til barnet!

Heller litt støv i krokene og en fornøyd partner

Det endte opp med en god samtale og en konkret plan. Jan og Maria gikk gjennom hvordan ukene så ut og lagde et skjema. De forsøkte rett og slett å finne åpne luker.

- Det var ikke lett. En mulig løsning var at en av oss måtte droppe å trene kveldstid etter at barna hadde lagt deg. Vi bytter på å trene, men når alle barna er i seng er vi segneferdige.

Rufsete og lykkelige 
Paret kom på at det tross alt fantes en rolig stund, en time i uken etter kveldsmaten på onsdager.

- Onsdag er den dagen da ingen av barna har noen aktiviteter og vi alle spiser sammen. Vi bestemte oss for å vie den kvelden til familien, slik at alle får plass.

Mens barna er i sin barne-tv-verden, koser de voksne seg på soverommet.Den nye ordningen ble slik:
Klokken 17 har alle kommet hjem og lager mat sammen. Barne-TV begynner klokken 18, og da får de yngste gå fra bordet, mens Sofia dekker av bordet og setter inn i oppvaskmaskinen. Stine holder et øye med Oliver mens de ser på Barne-TV. Og Jan og Maria går inn på soverommet og låser døren.

Les også: Slik får du mer action på lakenet

- Den offisielle versjonen er at mamma og pappa trenger å hvile og være i fred. Så til tonene av Sauen Shaun har vi sex bak stengt dør. Det kjennes herlig, ler Maria. Og alle vinner på det!

Klokken 19 kommer foreldrene ut til barna "rufsete og lykkelige" som Maria uttrykker det. De legger Oliver og Stine, og klokken 20 får Sofia sin belønning: kveldsmat med mamma og pappa.

- Vi merker at Sofia liker det. Hun får følelsen av å være stor gjennom selv å ta ansvar for huset og søsknene. Deretter får hun egentid og god mat med mamma og pappa.

Onsdagskveldene har blitt hellige og vårt forhold har fått et positivt oppsving! Jeg anbefaler barnetv-sex til alle!

PS. Jan, Maria og barna heter egentlig noe annet. Foreldene vil være anonyme av hensyn til barna.annonsebilag
 
ADTECH.config.placements['d5_annonsorinnhold'] = { responsive : { useresponsive: true, bounds: [{ id: 'bv_d5_annonsorinnhold', min: 0, max: 9999 }] }, params: { target: '_blank' } }; ADTECH.loadAd('d5_annonsorinnhold');
 
ADTECH.config.placements['d6_annonsorinnhold'] = { responsive : { useresponsive: true, bounds: [{ id: 'bv_d6_annonsorinnhold', min: 0, max: 9999 }] }, params: { target: '_blank' } }; ADTECH.loadAd('d6_annonsorinnhold');

Legg inn en kommentar
 
 
 
 
bokstaver igjen
Antall kommentarer: 3
Jeg trenger min Ex tilbake
Skrevet av MILLER 27.02.2017
Hei jeg er Miller Adams, jeg er her ute for å spre dette glade budskap til hele verden om hvordan jeg fikk min ex-kjæreste tilbake. Jeg var gal da min kjæreste forlot meg for en annen mann i forrige måned, men da jeg møtte en venn som introdusere meg til Dr OGUNDU den store, jeg fortalt mitt problem til Dr Ogundu om hvordan min eks-kjæreste forlot meg og også hvordan jeg trengte henne tilbake. Han sa bare til meg at jeg har kommet til rett sted hvor jeg skal få mitt hjerte ønske. Han fortalte meg hva jeg trenger å gjøre, etter at det ble gjort, 2 dager senere elskeren min ringte meg på telefonen og sa hun var lei for å forlate og ba om tilgivelse. Jeg er så glad og overveldet at jeg må fortelle dette til hele verden. Du kan ta kontakt med Dr OGUNDU gjennom denne e-postadressen og få alle problemer løst. Ikke noe problem er for stort for ham å løse. Kontakte ham direkte på: drogunduspellcaster@gmail.com Og få dine problemer løse som min

HE Rett opp følgende problemer til over hele verden PÅ:

1. Bli din kjæreste eller mann tilbake
2. Skilsmisse Spells
3. Lottery spell
4. Ekteskap spell
5. å tilfredsstille din partner sex ønske
6. Prosperity spell
7. Beskyttelse spell
8. Få en jobb spell
9. tapt kjærlighet spell
10.break opp spell
11. Få pengene tilbake
12. Barn spell
13. Graviditet spell
14. Frihet spell
15. Kjærlighet spell
16. Suksess eller pass spell
17. naturlig kraft spell
18. Avenging spell
19. Popularitet spell
20. Løs vekt og kropp spell
Legg inn en kommentar | Rapportér upassende innhold
Overdramatisk Frank!
Skrevet av Benedicte 02.11.2012
Jeg er helt sjokkert over dramatikken din Frank. Tror ingen barn får psykiske problemer med at foreldrene ikke er i samme rom 24/7, heller ei at foreldrene "har seg i senga". Det var jo ikke snakk om å gjøre det foran barna, men at eldte barnet passet de andre mens de satt rolig foran barnetv. Tror ikke barna ofrer en tanke en gang på hva foreldrene gjorde på, eller hvor de var for den saks skyld. Respekterer at alle har forskjellig syn på oppdragelse, men dette var bare ekstremt.
Legg inn en kommentar | Rapportér upassende innhold
Javel
Skrevet av Ina 20.02.2012
Kan de ikke bruke kvelden på barna, og så ha seg når alle ungene har lagt seg?
Legg inn en kommentar | Rapportér upassende innhold


Sjefredaktør: Karine Næss Frafjord
Fagredaktør: Maren Eriksen
Journalist: Janet Molde Hollund
Forumansvarlig: Tamara Nygård

Kontakt: babyverden(a)sandviks.com
Familieverden.no arbeider etter Vær Varsom- plakatens regler for god presseskikk og følger redaktørplakaten.


tilbyr veiledning gjennom Babyverden.no og Familieverden.no, og rett bok til rett tid gjennom Goboken.no. Eller sagt på en annen måte: Vi hjelper barn og foreldre å utvikle seg sammen. Vi utgir også Svangerskapsboken, Spedbarnsboken og Fødselsboken som deles ut gratis til alle gravide og småbarnsforeldre i Norge.

 

Copyright © 2001-2016 Familieverden.no - Kopiering av materiale fra Familieverden.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Familieverden har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Familieverden.no bruker informasjonskapsler (Cookies). Her kan du lese mer om vår bruk av informasjonskapsler(cookies) på Sandviks og Familieverden sine siter

Til toppen av siden