Ting som IKKE styrker parforholdet

Tomt for toalettpapir nå??? Illustrasjonsfoto: Shutterstock

Tomt for toalettpapir nå??? Illustrasjonsfoto: Shutterstock 

Selvsagt er vi glade i kjæresten vår, men noen ganger kan små ting irritere mer enn en skulle tro…

Artikkelen fortsetter under annonsen
 
ADTECH.config.placements['d4_netboard'] = { responsive : { useresponsive: true, bounds: [{ id: 'bv_d4_netboard_mobil', min: 0, max: 579 },{ id: 'bv_d4_netboard_tablet', min: 580, max: 1199 },{ id: 'bv_d4_netboard_desktop', min: 1200, max: 9999 }] }, params: { target: '_blank' } }; ADTECH.loadAd('d4_netboard');

1. La det henge igjen en tom dorull på dorullholderen, og ikke gidde å henge opp en ny til neste som skal gjøre sitt fornødne.

2. Stappe søppelet helt fullt, men ikke ta det med deg ut og tømme det.

3. Hår i sluket som ikke fjernes.

Les mer: Slik får du samlivet til å vare
                Kjærestetips for nybakte foreldre

Artikkelen fortsetter under annonsen

4. Beskjed om at det var en edderkopp i gangen – men den forsvant like før han fikk tatt den. «God natt», liksom.

5. Den som har hatt bilen sist glatt har oversett at bensinlampen lyste. Ingen ting er kjekkere enn å fylle bensin på vei til jobb en mandag morgen!

6. Når du tror du har en samtale med partneren din, for den andre svarer både «ja» og «nei» innimellom. Men når det konkrete spørsmålet kommer til slutt, har vedkommende ikke anelse om hva du snakker om.

7. Du lager middag til partneren din, og tar en liten velfortjent hvil etterpå. Da er det ikke akkurat et sjekketriks å la oppvasken stå igjen i vasken når du kommer tilbake på kjøkkenet.

Les mer: Slik får du mer action på lakenet
                Heller litt støv i krokene og en fornøyd partner

8. Fjernsyn som står med lyden på – uansett om du er i rommet eller ikke.

9. Rester av negler eller hard hud som ligger igjen på salongbordet eller i sofakroken.

10. Du ber partneren din om hjelp til noe, og får «ja» til svar, men vedkommende har ikke tenkt å hjelpe før det passer han/henne.

11. Du skal på utflukt med familien, og har pakket alt til deg selv og barna. Mannen får beskjed om å finne det han trenger, men når dere kommer fram, er noe av det første han spør om: «Husket du å ta med fleecen min?»

12. Legge igjen sokker på stuegulvet, eller skitne klær på badet. Har du hørt om skittentøykurv?

13. Så var det det berømte doringen. Den kan løftes opp hvis du står og tisser. Og ned igjen når du er ferdig!

Les mer: Når forholdet settes på prøve
                Vis kjærlighet i hverdagen

14. Dere har blitt enige om at én av dere skal få sove litt frampå. Da hjelper det ikke hvis du går inn på soverommet og tar på alt lyset når du skal hente klærne du vil ha på deg, eller lar barna få bråke akkurat hvor mye de vil.

Inspirert av Huffingtonpost.comannonsebilag
 
ADTECH.config.placements['d5_annonsorinnhold'] = { responsive : { useresponsive: true, bounds: [{ id: 'bv_d5_annonsorinnhold', min: 0, max: 9999 }] }, params: { target: '_blank' } }; ADTECH.loadAd('d5_annonsorinnhold');
 
ADTECH.config.placements['d6_annonsorinnhold'] = { responsive : { useresponsive: true, bounds: [{ id: 'bv_d6_annonsorinnhold', min: 0, max: 9999 }] }, params: { target: '_blank' } }; ADTECH.loadAd('d6_annonsorinnhold');

Legg inn en kommentar
 
 
 
 
bokstaver igjen
Antall kommentarer: 3
LOVE
Skrevet av MILLER 27.02.2017
Hei jeg er Miller Adams, jeg er her ute for å spre dette glade budskap til hele verden om hvordan jeg fikk min ex-kjæreste tilbake. Jeg var gal da min kjæreste forlot meg for en annen mann i forrige måned, men da jeg møtte en venn som introdusere meg til Dr OGUNDU den store, jeg fortalt mitt problem til Dr Ogundu om hvordan min eks-kjæreste forlot meg og også hvordan jeg trengte henne tilbake. Han sa bare til meg at jeg har kommet til rett sted hvor jeg skal få mitt hjerte ønske. Han fortalte meg hva jeg trenger å gjøre, etter at det ble gjort, 2 dager senere elskeren min ringte meg på telefonen og sa hun var lei for å forlate og ba om tilgivelse. Jeg er så glad og overveldet at jeg må fortelle dette til hele verden. Du kan ta kontakt med Dr OGUNDU gjennom denne e-postadressen og få alle problemer løst. Ikke noe problem er for stort for ham å løse. Kontakte ham direkte på: drogunduspellcaster@gmail.com Og få dine problemer løse som min

HE Rett opp følgende problemer til over hele verden PÅ:

1. Bli din kjæreste eller mann tilbake
2. Skilsmisse Spells
3. Lottery spell
4. Ekteskap spell
5. å tilfredsstille din partner sex ønske
6. Prosperity spell
7. Beskyttelse spell
8. Få en jobb spell
9. tapt kjærlighet spell
10.break opp spell
11. Få pengene tilbake
12. Barn spell
13. Graviditet spell
14. Frihet spell
15. Kjærlighet spell
16. Suksess eller pass spell
17. naturlig kraft spell
18. Avenging spell
19. Popularitet spell
20. Løs vekt og kropp spell
Legg inn en kommentar | Rapportér upassende innhold
Skrevet av en kvinne... del 2
Skrevet av Rekka 02.08.2015
Nummer 14, denne doringen;
Hvis mannen skal ta ned doringen etter å ha tisset, da er det rett og rimelig at kvinnen tar opp doringen når hun er ferdig med sitt ikke sant?
Uansett så er dette alltid en diskusjon, som i de fleste tilfeller blir tatt opp av kvinnen i forholdet, så hvorfor kan ikke begge kjønn passe på at både lokk og ring er nede når de forlater toalettet? Det gjør neste møte med toalettet likestillt for begge.
Grrrrrrr
Legg inn en kommentar | Rapportér upassende innhold
Skrevet av en kvinne...
Skrevet av Mette 02.11.2014
Dette er ting jeg har sett er klassiske kvinneting å henge seg opp i.... Enkelte menn må finne seg i mye rare nykker er alt jeg kan si......... Det var EN ting som traff på den lista her, og det var de møkkete sokkene på stuegulvet. De kan jeg virkelig spare meg for, men det sier jeg ikke til gubben, for jeg har nok noe han irriterer seg helt jævlig over og. Som at jeg ikke spretter opp med en gang han spør meg om hjelp selv om jeg sier ja ;)
Legg inn en kommentar | Rapportér upassende innhold


Sjefredaktør: Karine Næss Frafjord
Fagredaktør: Maren Eriksen
Journalist: Janet Molde Hollund
Forumansvarlig: Tamara Nygård

Kontakt: babyverden(a)sandviks.com
Familieverden.no arbeider etter Vær Varsom- plakatens regler for god presseskikk og følger redaktørplakaten.


tilbyr veiledning gjennom Babyverden.no og Familieverden.no, og rett bok til rett tid gjennom Goboken.no. Eller sagt på en annen måte: Vi hjelper barn og foreldre å utvikle seg sammen. Vi utgir også Svangerskapsboken, Spedbarnsboken og Fødselsboken som deles ut gratis til alle gravide og småbarnsforeldre i Norge.

 

Copyright © 2001-2016 Familieverden.no - Kopiering av materiale fra Familieverden.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Familieverden har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Familieverden.no bruker informasjonskapsler (Cookies). Her kan du lese mer om vår bruk av informasjonskapsler(cookies) på Sandviks og Familieverden sine siter

Til toppen av siden