Det er mange heldige barn der ute blant dere som har deltatt i barneromkonkurransen. Blant alle de flott bidragene, har vi nå kåret en vinner. Her er bildene.

Sist oppdatert: 1. juni 2012

Det var ingen enkel jobb å kåre en vinner av den store barneromkonkurransen. Bidragene har strømmet inn både på forumet og i mail, og det har vært mange kreative, spennende og inspirerende bidrag. Men en vinner måtte plukkes ut, og valget falt på forumbruker Krommas flotte sjørøverinspirerte rom.

Gratulerer, Kromma! Du har vunnet et gavekort på 10.000 kroner fra Barnerommet.no.

KLIKK PÅ BILDET TIL HØYRE FOR Å SE MER FRA VINNERROMMET

Kromma har laget rommet til sønnen på seks år, og har fått god hjelp.
«Kristians rom er preget av sjørøvere og Sabeltann. Senga hans ble bygget som Sabeltanns borg i Abrahavn av «Bæssfar», skriver Kromma.

Kristians rom er et kjekt og artig rom som oppfordrer til lek. Det er befriende med et rom som er ment å være på, og som ikke bare står til pynt. Barn har masse leker, og Kromma har laget mulighet til å ha alt lett tilgjengelig og har masse hyller og skuffer til oppbevaring. 

«Borgen har Mamms`n grunnet, pusset og malt en rekke ganger, mens ansiktene til Pelle, Pysa, Langemann og Sabeltann har en bekjent stått for og de flotte «kistene» har «Bæssfar» malt. «Kistene» er skuffer som huser leker og sengetøy. Den nedre delen av senga og skuffene kan selvsagt males over når Kristian er lei pirat-temaet og øvre del kan enkelt skrues ned. Grove stolper på innsiden vil da komme til syne og senga kan få et litt himmelseng-aktig preg om man vil,» skriver Kromma.

«Det var viktig for meg at rommet ikke skulle gi følelsen av å tre inn i et interiørblad. MEN at at det skulle ha en «rød tråd» for at det skulle være ryddig og gi et helhetlig inntrykk. Det var også viktig at det var mye hyller og esker/kurver å oppbevare i for å kunne holde orden på alle sakene til 6-åringen, samtidig som han enkelt kan finne sakene selv når han ønsker. (Og lett selv finner ut hvor alt skal når han skal rydde opp igjen, det var veeeeldig viktig 😉 ) Det aller viktigste var at rommet var og er ment for å brukes av en 6-åring og hans venner og at han trives der, noe han heldigvis gjør», skriver hun.

Masse inspirasjon
Det er mange heldige barn som har flotte rom å leke på. Vi kan se at mange har brukt masse tid og krefter for å lage barnerommet, og dette kan være til stor inspirasjon til andre. Vi har derfor lyst til å dele ut to bokpakker og hederlig omtale til to andre bidrag. Gratulerer Linnik og Anita Knutsen.

Se de andre konkurransebidragene fra forumet her.

 

«Da var barnerommet til vår kjære sønn ferdig.  Så nå kan han bare komme. Termin er ikke før 3. juli, men vi har i lang tid kost oss med maling og innredning av barnerommet.

Fra den dagen vi fikk vite at småen var i magen har vi (mamma og pappa) planlagt dette rommet.  Det første mor tenkte var at jeg absolutt ville ha ett veggmaleri. Så da var det bare å finne motiv og komponere ett bilde.  Har alltid hatt en forkjærlighet for Disney, og Bambi er en av favorittene. De vakre fargene og utrolig skjønne figurene passer godt inn i ett baby rom.

Etter mange ide skisser, var den endelige skissen klar og da var det bare til å tegne det på veggen og starte malingen. Det tok meg ca 10uker fra skissen var på veggen til maleriet var ferdig», skriver Linnik.

«Da vi (mamman og pappan til Ina) skulle pusse opp rommet til datteren vår på 10 år, var vi opptatt av at  vi tydelig kunne se at rommet virkelig var PUSSET opp når vi la så mye jobb i det. 

Vi slo sammen to knøttsmå rom i 2.etg til et stort rom. Det var en befrielse da veggene falt og ga rom for kreativ tenking», skriver Anita Knutsen.

Les mer: Fritid

Les mer: Forbuker

Les mer: Familieliv

Hva synes du om artikkelen?