Legofigurer, lekedyr, fargeblyanter og Hello Kitty. Det finnes nok av ting å pakke inn og legge i julekalenderen. Malin Lea gir deg tips om hva som er in på lekefronten i år.

Sist oppdatert: 10. november 2011

Kjøper du ferdig julekalender til barna dine, er du kanskje allerede i havn. Har du tenkt å være kreativ og lage selv, har du nå rett over to uker på deg til å bli ferdig med desembers daglige overraskelser.

VIDEO: Ha opplevelser i gavekalenderen.

Selvlagde julekalendre er en stor hit for familiens minste. Har du ett barn vil det si at du trenger 24 ting, to barn 48 og tre barn 72!

VIDEO: Lesestunder som kalendergaver

 

 

 

 

 

 – Vi ser at gavekalender gjerne brukes til barn fra tre år og oppover, og foreldre handler mye, sier Malin Lea hos Toys ‘r’ us.

Noen legger omtrent like mye penger i hver gave, mens andre kjøper en litt skikkeligere gave hver tredje-fjerde dag. Det er også de som velger å gi litt større gaver de siste dagene før jul.

 

 

 

Hva er in på lekefronten i år? Malin Lea gir deg tips på MammaTV.

MammaTV har nå gitt deg tre ulike måter å lage julekalender på. Kanskje er den ideelle sammensetningen å ta litt fra hvert av innslagene du har sett hos oss. Gave en dag, opplevelse den neste og en koselig lesestund sammen med noen barnet er glad i tredje dag. Da kan dere få en fin blanding av kos, lek, nærhet og opplevelser i desembermåneden.

Lykke til!

Se flere innslag om bæring og trening på MammaTV.

Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelLesestunder som kalendergaver
Neste artikkelMamma annenhver uke
DEL