Sist oppdatert: 19. november 2012

Førsteinntrykket: Ser litt ut som en sjokoladekalender, og virker litt simpel. Sikkert greit for de minste. Er bilde på baksiden av et Hello Kitty-kjøkken. Regner med at dette er innholdet. Virker greit.

De voksnes vurdering: Lukene er greie å åpne, og kalenderen går ikke like mye i stykker som på de andre. Førsteinntrykket om at den er kjip, blir fort motbevist. Denne er enkel, grei og lett å leke med.

Testens store overraskelse. Denne hadde ikke vi voksne særlig tro på, men var blant dem som ble absolutt best mottatt av barna. Og vi skjønte raskt hvorfor. Barna lekte med denne!

Bak lukene er det hele leker, noe som gjør den til et godt alternativ til de yngste. Men bak et par av lukene er det likevel smådeler. Så det er lurt å åpne kalenderen sammen. I noen av lukene er det en papirrull – dette er klistremerker som skal festes på møblene. Her må nok voksne hjelpe til. Greit å være oppmerksom på, ellers kan de fort forsvinne i søpla.

Bak den første luken er det en Hello Kitty-figur, og etter bare noen få luker, begynner universet å utfolde seg. Denne tar kort tid å åpne og bruke, men barnet vil nok gjerne leke med den med én gang, så hvis den skal åpnes før barnehagen, er det lurt å begrene litt ekstra tid på morgenkvisten.

Enkel, trygg og grei kalender som passer best for jenter i barnehagealder.

Barnas vurdering: En umiddelbar hit. Til tross for at dette er en av de siste kalendrene som ble testet, er alle barna umiddelbart entusiastiske og fulle av lek. Hello Kitty figurene snakker med hverandre, sitter i stoler og har kake på bordet.

Barnas konklusjon: Alle fire liker den, synes den er kjekk og fin.  

Se også vurderingen av de andre julekalendrene:

Playmobil pirat julekalender

My Little Pony julekalender

Lego Friends julekalender

Lego City julekalender

Lego Star Wars julekalender

Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelLego Friends julekalender
Neste artikkelStar Wars julekalender
DEL