Sist oppdatert: 8. november 2016

Pris: 279 kr (Extra Leker 05.11.16)

Aldersgruppe: fra 1 1/2 år

Førsteinntrykk: Ligner veldig på en som har vært før, kanskje er det den samme? Ser innholdsrik ut, med innhold som kommer til å vare. Den med lavest aldersanbefaling, så det er naturlig å tenke at dette kan være den beste kalenderen til de yngste. Siden man får et lite univers er det ikke nødvendig med leker fra før av, men kan nok godt fungere som påfyll til samlingen også.

De voksnes vurdering: Kalenderen leverte til forventning. Dette er skikkelige leker som tåler en støyt. Det er noen luker som er kjedeligere enn andre, men stort sett bra innhold i lukene. Kalenderen er også den som tålte mest i testen. Lukene var greie å åpne, og kalenderen ble ikke ødelagt. 
Playmobil 1-2-3 var den som tålte barnehender aller best. Lukene var ok å åpne, og kalenderen revnet ikke under ivrige barnefingre.
Barnas vurdering: Testens yngste, Karline (2 år), begynte umiddelbart å leke med innholdet, og mens de andre tre åpnet, endte alle lekene hos henne. Christian (2 år) var litt forundret over at ikke julenissen kunne sitte i sleden sin. En lekekalender som barna leker med!

Konklusjon: En god kalender for de yngste barnehagebarna. Mye leker for pengene.

Fornøyde julekalendertestere. Fra venstre: Karoline (2 år), Ella (5 år), Christian (2 år) og Martin (4 år).

Hva synes du om artikkelen?