Barn gråter når de er sultne eller trøtte. Men de gråter også for mye annet, som i alle fall for dem selv virker helt logisk. Se de morsomme bildene.

Sist oppdatert: 7. februar 2014

Alt startet da den travle faren Greg Pembroke postet noen bilder av sin tre år gamle sønn, som var midt i trassalderen. Han skrev også grunnen til at sønnen gråt. Det første bildet var av at han hadde delt osteskiven hans i to. Bildet finner du på bloggen «Reasons My Son Is Crying», og det er slettes ikke alene. Etter hvert har mennesker fra hele verden sendt inn bilder av barn og deres grunner til at de gråter.

Les også: 50 grunner til at treåringen min blir sint
                  Jeg vil ha alt! – barn og interessekonflikter

Pembroke gir også ut boken «Reasons my son is crying». I et intervju med avisen The Guardian sier han at hensikten med å gi ut boken ikke er å gjøre narr av barna. Tvert imot gir han honnør til de små. 
–  Når du opplever en skuffelse, får du ofte lyst til å legge deg ned på bakken og skrike. Men du kan ikke, fordi du er voksen og samfunnet har definert hvilke regler som gjelder for voksen oppførsel. Folk er nesten sjalu på barna som fullt ut kan gi uttrykk for sine følelser, sier Pembroke til avisen.

 

Les også: Mye vilje i liten kropp
                 Fins trassalderen?
                 Viktig å kunne si «nei»


Hva synes du om artikkelen?