Sist oppdatert: 5. juni 2015

Langedrag naturpark
Langedrag er kjent for sitt dyreliv og den nære kontakten du kan få med dyrene.
På gården finnes ca 300 dyr fordelt på rundt 20 arter, blant annet elg, reinsdyr, fjording, ulv, fjellrev og gaupe. Husk å få med deg fôring av dyrene. Er du tidlig oppe kan du være med på morgenstellet i fjøset og melke geitene.

Les mer på Langedrag naturparks nettsider

Bjørneparken
Bjørneparken er en stor dyrepark. Som navnet tilsier er det flere bjørner i parken, men også andre dyr som gaupe, rev, elg, rådyr, hjort og «husdyr» som geit, hest, gris, høne og pinnsvin. Du kan møte dem, og noen kan du også stelle og kose med.

Les mer på Bjørneparkens nettsider

Tropicana badeland
Tropicana er et av Norges største kombinerte innen- og utendørs badeland. Megasklier, bølgebasseng, grotter og Wild River er vanvittig moro for små og store barn. Eget jungelland for de minste, med 35 cm dypt vann.

Les mer på Pers hotells nettsider

Gordarike
I Gordarike er dere midt i hallinghistorien på Kong Haddings tid. Her møter dere utstillinger og figurer av guder, nisser og troll. Reis på vikingtokt i vikingskip. Prøv el-ponnier og kjenn magesuget når du flyr ned zip-linen!

Les mer på Gordarikes nettsider

Hallingdal feriepark

I ferieparken kan du teste ferdighetene i Høyt og lavt klatrepark, møte dyr på 4H besøksgården Hallinggard, leke i stort innendørs lekeland, leke på en tøff lekeplass – Hallingkastet eller padle i kano. Kanskje vil dere også prøve fiskelykken?

Les mer på Hallingdal ferieparks nettsider

Blaafarveværket
Blaafarveværket er et 8 km langt museum. Her finner du opplevelser for hele familien. Besøk Koboltgruvene, kunstutstillingen og barnas bondegård. Etterpå kan du nyte pannekaker med is og blåbærsyltetøy ved Haugfossen.

Les mer på Blaafarveværkets nettsider


Hva synes du om artikkelen?