Sist oppdatert: 5. juni 2015

Foto: © AtlanterhavsparkenAtlanterhavsparken
Atlanterhavsparken er et av Nord-Europas største saltvannsakvarier, og er i år kåret til Nordens beste akvarium av barnsemester.se. Opplev sjølivet i ekte omgivelser, se pingviner og seler bli fôret, og ikke minst – få med dere at dykkere håndmater de største fiskene. Det er også et kontaktbasseng hvor barna blant annet kan holde en sjøstjerne.

Les mer på Atlanterhavsparkens nettsider

Sunnmørsbadet
6400 kvadratmeter ren badeglede. To bløgebasseng med deilige 30 grader i vannet, fire barnelaguner med forskjellige attraksjoner som skaper liv og vann som spruter. Strømkanaler hvor barna kan utfordre kreftene med å svømme mot strømmen. Åtte sklier med tidtaking – setter dere ny rekord i sommer? Play & spray områder med ulike fontener som barna kan krype under. Klatrefjell i konkurransebassenget i ferien. Etterpå er det kanskje tid til en tur i kaféen?

Les mer på Sunnmørsbadets nettsider

Hakallegarden
Opplev livet på landet. Bli kjent med de firbeinte, spis på kaféen, la Gråtass og hestene ta ungene med på tur og ro ned. Sandstranden på Sandviksanden er ikke langt unna på varme sommerdager.

Les mer på Hakallegardens nettsider  

Dyrdalen
Gå tur på god sti fra Rellingsetra til Storvatnet. Turen tar cirka to timer. Husk fiskekort som gjelder både for Storvatnet, Litlevatnet, Litleøvstedalsvatnet og elva Dyrdøla.

Les mer på Visit Ålesund, Geiranger og Sunnmøres nettsider

Hva synes du om artikkelen?