Dette nyhetsbrevet er en del av Babyverdens og Familieverdens nyhetsbrev-tjeneste som du får som medlem. Familieverden overtar når barnet er 3 år gammelt, og innholdet endrer litt karakter. Du skal fremdeles finne aktuelle artikler både om barnet, foreldrerollen og familien som helhet.

Sist oppdatert: 16. februar 2012

Nyhetsbrevet vil du få rett i din innboks så lenge du ønsker det. Du får nyhetsbrevet hver måned frem til barnet er 6 år.

Artiklene er skrevet i samarbeid med noen av landets fagfolk innenfor hvert sitt område. Både samlivsterapeuter, helsesøstre, leger, psykologer, familieterapeuter og mange andre har bidratt for at artiklene skal bli aktuelle og best mulig for deg.

Du får nyhetsbrevet når barnet ditt blir én måned eldre.

Vi håper du vil like nyhetsbrevene!


Dette finner du i nyhetsbrevene:

Alderstilpasning: Informasjonen i nyhetsbrevet er skreddersydd med tanke på barnets alder. Øverst til høyre i nyhetsbrevet står det også hvilken alder barnet har. Om alderen ikke stemmer, ber vi deg oppdatere dine opplysninger på «min side» med riktig fødselsdato til barnet.

Du kan også tipse partneren din eller en venn om nyhetsbrevet.

Artiklene: Selv om utseendet er litt annerledes, finner du mye likt med Babyverdens alderstilpassede nyhetsbrev. Du finner en artikkel som handler om barnet, en til dere som foreldre og en tema-artikkel. Nytt i disse nyhetsbrevene er at vi også har en ekspertartikkel til høyre. Her har vi intervjuet noen eksperter om emner vi tror dere er opptatt av.

Forum: Du finner også en liste over de siste innleggene fra det populære forumet vårt. Klikk deg gjerne inn og delta i diskusjonen (du må være innlogget for å poste).

Nytt på forsiden: I nyhetsbrevene finner du også en oversikt over toppsakene på Familieverden.no nå. Praktisk for deg som ønsker å holde deg oppdatert.

Avmelding: Du kan melde deg av nyhetsbrevet ved å klikke på lenken nederst i nyhetsbrevet.

Hva synes du om artikkelen?