Sist oppdatert: 19. mai 2017

Familieverden er siden for deg som har barn over 2-3 år. Det er storesøsteren til Babyverden.

Babyverden er et viktig nettsted for de som prøver å bli gravide, har baby i magen eller har blitt foreldre.

Du vil nok oppleve at du kan veksle litt mellom sidene når du klikker deg rundt. Det er fordi innholdet som er aktuelt for deg kan ligge på den ene eller andre søstersiden. Forhåpentligvis blir du godt kjent med begge to.

Rundt 250 000 unike brukere er innom oss hver eneste uke.

– Vi vil at nettstedene skal brukes aktivt. Her kan man følge svangerskapet uke for uke og babyen måned for måned. Vi har også både eggløsningskalkulator og terminkalkulator, som er blant vårt mest besøkte innhold. Artikkelbasen vår inneholder mange tusen artikler som gir relevant informasjon om alt fra svangerskapskvalme, kynnere og fødsel til søskenkjærlighet, trassalder og samlivsproblemer, forteller sjefredaktør Karine Næss Frafjord.

Apper og sosiale medier
Den enkleste og beste måten å følge babyens utvikling – enten det er inni eller utenfor magen – er i appen Gravid og barn. Appen er aktuell helt opp til barnet fyller 6 år.

Du kan også holde deg oppdatert på nytt innhold i appen Babyverden.

Du finner naturligvis også Babyverden i sosiale medier. Følg oss gjerne på Facebook eller Instagram, eller få med deg siste nytt fra forumet på Snapchat (Babyverden Forum).

Fagfolk og eksperter
De fleste artiklene er skrevet av våre journalister, og vi bruker fageksperter som viktige kilder.

Etter over 50 år med Spedbarnsboken har vi opparbeidet oss et stort nettverk av dyktige fagfolk som vi bruker både som artikkelforfattere og kilder. Korrekt informasjon og troverdighet er svært viktig for oss.

Vi samarbeider også tett med jordmødre, ammehjelpere og andre eksperter som selv blogger på Babyverden.

Du finner mye nyttig informasjon på Familieverden, men det er viktig å huske på at våre tjenester ikke er et alternativ til legebesøk. De er et supplement.

Fra den spede starten for cirka 15 år siden, har Babyverden, og etter hvert Familieverden vokst seg stor og levedyktig.

Vi er internasjonale
Vi har også lignende nettsteder i Finland og Sverige. Og appen vår lastes hyppig ned i India! I Finland gir vi også ut Svangerskapsboken «Vauvan odotus».

Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelTips til kule gresskar til Halloween
Neste artikkelOm Sandviks AS
DEL