Går hverdagen i sin vanlige tralt igjen? Og middagene som serveres er de samme uke etter uke? Kanskje på tide med litt inspirasjon? Vi har invitert fire matbloggere til å dele sine beste hverdagsmiddager. Kanskje finner du en ny favoritt her?

Sist oppdatert: 7. september 2012

Her er fem enkle og gode middagsretter som passer for hele familien.

Fra matbloggen Enkelt og greit: Pasta med røkelaks

Dette er en rett som er lett og rask å lage, som også er veldig god. I tilleg får man i seg gode fettsyrer fra røkelaksen. Sausen lages mens pastaen koker, du har til og med tid til å lage en frisk salat!

Oppskriften finner du her

 

Fra matbloggen På Kjøkkenbenken: Bolognese med potetlokk

Den beste kvardagsmiddagen eg gjerne vil dele med Familieverden sine lesarar er raus, smakfull og italiensk. Dette er ein rett som er super å tilberede dagen i førevegen, sette kaldt til neste dag og så kan du putte den i omnen når du kjem heim etter ein lang dag på jobb, skule og barnehage.

Oppskriften finner du her

Fra Mayas matblogg: Chili con carne

Chili con carne er godt både til hverdags og fest. Ikke la deg skremme av at navnet på retten begynner med chilli, for dette er ikke en spesielt spicy rett i utgangspunktet, og du kan selv variere hvor sterk du ønsker den. Lett å lage, lett å like og tar ikke spesielt lang tid en travel hverdag.

Oppskriften finner du her

Fra Den glade kjøkkenskriver: Heges kyllinggryte

En god kyllinggryte passer godt når høsten stormer ute og regnet plasker mot vinduet. Her lager du alt fra bunnen av, og kan dermed variere etter smak og behag. Enkelt og greit når alt er klart i bare én gryte! Og kjempegodt, lover Hege selv.

Oppskriften finner du her

Les også: Kveldskos med god samvittighet

Les også: Hvordan få barna til å spise

Les også: Småspist eller kresen?

Hva synes du om artikkelen?