Dette er en rett som er lett og rask å lage, som også er veldig god. I tilleg får man i seg gode fettsyrer fra røkelaksen. Sausen lages mens pastaen koker, du har til og med tid til å lage en frisk salat!

Sist oppdatert: 7. september 2012

Oppskriften er nok til fire personer.

Dette trenger du: 

– 200-400 g røkelaks

– 2 dl creme fraische

– 280 g fullkornspasta

– 1 boks hermetiske erter

– Nykvernet pepper

– 1 pk cherrytomater

Slik gjør du:
Kok pastaen al dente. Stek røkelaksen på middels varme til den blir lyserosa. Tilsett erter og creme fraische. Du kan gjerne bruke rømme, men da må du passe på at sausen ikke koker opp igjen. Bland inn pastaen. Kvern litt pepper over og server med en frisk salat, eller som jeg gjerne gjør, dryss noen tomater over.

God, enkel og sunn middag for hele familien!

Lyst på flere oppskrifter, ta turen innom matbloggen Enkelt og greit

Les også: Hvordan få barna til å spise

Les også: Sunn og rask frokost

Les også: Smarties på brødskiven

Hva synes du om artikkelen?