Sommer og ferie - og god tid til å kokkelere fram de herligste retter. Mangler du inspirasjon? Vi har invitert fire matbloggere til å dele sin treretters sommermeny som passer til hele familien!

Nå finnes det masser av deilige råvarer som bare venter på at du skal vispe sammen de lekreste retter! Her er det bare fantasien som setter grenser. De fire trerettersene under skal være overkommelige for de fleste småbarnsforeldre, og vi tør vedde på at alle finner noe som faller i smak.

Les også: Småspist eller kresen?

Frisk og søt treretters med fransk ost og bacon!

På kjøkkenbenkens Tove deler sin familievennlige treretters: asparges med spekeskinke, kyllingfilet med brie og bacon og vaniljeis med bringebær og søt pesto.

Frister dette? Da finner du oppskriftene og framgangsmåte på Treretters fra På kjøkkenbenken!

Kanskje kan noe passe å ha med på tur, eller i barnehagen enten nå eller til høsten? Sjekk ut dem som hadde smarties på brødskiven

Sommerlig treretters med mangofokus

Trines matblogg deler sin sommerlige treretters: laksetartar med avokado- og mangosalsa, grillspyd med svinefilet, aprikos og hot mangosaus og jordbær- og mangosalsa med vaniljeis.

Lyst på oppskriftene? Ta en nærmere titt på Treretters fra Trines matblogg

Les også: Hvordan få barna til å spise

Sunn og god treretters – slik får du barna til å like sjømat!

Lene blogger på Enkelt og greit – og vil at middagen skal være enkel og god – og passe for hele familien. Her deler hun sin fristende treretters: grønnsaksspyd med scampi, mangoglassert laks og yoghurtis med jordbærsaus.

Noe å prøve hjemme i løpet av uken? Oppskriftene finner du på Treretters fra Enkelt og greit

Les også: Mer grønnsaker til barna!

Sommer er lukten av grill og smaken av grillspyd!

I Tones blogg SpisDrikkLev handler det om å kose seg og bruke tid utendørs når været tillater det. Her deler hun tre av sine og barnas favoritter: barnespyd med pølse og landbrød, grillspyd med svineplomme og ananas og rennende ostekake.

Inspirasjon og framgangsmåte finner du på Treretters fra SpisDrikkLev

Les alt om mat og måltider

Les om smoothies som is

Les om sunn og god turmat

Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelBadevettreglene
Neste artikkelTrines matblogg
DEL