Har du alle bildene dine i fine album eller fotobøker? Har du små notatbøker med sitater og gullkorn fra barna dine? Minnehagen er en digital minnebok hvor du på en enkel, artig og privat måte kan samle alle minnene på et sted!

Sist oppdatert: 30. september 2011

Minnehagen skal følge barnet ditt i mange år fremover. Ultralydbilder, magebilder, den første tannen, det første ordet, film av de første ustø skrittene, lydopptak av den første latterkulen, skriv ned alle de morsomme sitatene du absolutt ikke bør glemme!

Slik tar du vare på de gode minnene og bevarer dem for ettertiden.

Les: alle de gyldne minnene…

 Du kan også dele minnene med dem du ønsker! Venner, familie og besteforeldre kan enkelt ta del i de små, men viktige milepælene i ditt barns liv gjennom Minnehagen. Og det er så enkelt at du kan sende både tekst, video og bilder direkte inn i Minnehagen fra din egen telefon.

Chris Kundinger og Zack Garbow står bak momentgarden.com og minnehagen.no

Tidskapsel
Ideen til Minnehagen kom da Chris Kundinger og kjæresten hans snakket om hvor fint det ville være å opprette en egen epost adresse for sine fremtidige barn for så å sende dem små søte beskjeder! Slik ønsket de å lage en tidskapsel allerede fra før barna ble født.

– Vi syntes det hadde vært så fint å samle alle tankene vi har rundt barna vi engang skal få på et sted. I starten ønsket vi bare å opprette en epostadresse og sende inn våre tanker, bilder og videoer slik at barna engang fikk en full innboks med minner fra oss, forteller Chris.

Lag din minnehage her!

Ikke bare for barn…
Ideen utviklet seg, og sammen med Zack Garbow utviklet Chris Momentgarden.com som har blitt svært populær i USA. Nå har endelig Minnehagen kommet til Norge!

– Vi ønsket å lage en tjeneste for foreldre hvor de kan samle alle milepælene til barna sine. Et personlig sted hvor man enkelt og trygt kan dele minnene med barnas familie og venner, forteller Chris.

Og hvorfor kun begrense bruken til sine barn? Chris og kjæresten opprettet sin egen minnehage der de lagret små og store begivenheter gjennom forholdet sitt.
Og da Chris nylig fridde til sin Amelia kan du kanskje gjette hvordan det foregikk…?

 

 

Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelEr barnet overvektig?
Neste artikkelSlik blir du en god stemor
DEL