Sterke personlige historier om barn som opplever overtramp i barnehagen, barn som fikk nytt navn etter tre år og kvinnens underliv er noe av det som ble mest lest på Familieverden i fjor. Fikk du med deg alle?

Sist oppdatert: 18. desember 2012

Noen kommentarer kunne vi som mødre gjerne vært foruten. For visst vet vi at vi kanskje ikke ser ut som fotomodeller lenger, og vi gjør alt så godt som vi kan. Og kanskje bør vi være mer stolte av oss selv?

Det er mange følelser som tar tak i oss når vi blir foreldre. På Familiverden har lesere i året som har gått fortalt hvor vondt det var å finne ut at barnet ble slått av en ansatt i barnehagen, og hvor hjelpeløs en føler seg når barnet blir holdt utenfor bursdagsfeiringer.

Selv om mange føler de er mye på Facebook, opplevde en mamma at en posting av et bilde på sosiale medier trolig reddet synet til sønnen. En annen mamma fortalte om at hun aldri ble fortrolig med datterens navn. Da jenta var tre år tok foreldrene det store skrittet og byttet navnet hennes.

Her er de ti mest leste artiklene på Familieverden i 2012.

15 ting du ikke sier til en mamma

Noen ting er du bare smertelig klar over allerede, og har ikke behov for å få bekreftet av andre. Se hvilke irriterende kommentarer mødre har fått – helt uoppfordret.

Utrolige opplevelser fra barnehagen

Ansatte i barnehagen fikk i en tidligere artikkel fortelle om sprø opplevelser med foreldre til deres barnehagebarn. Denne gangen er det foreldrene som får fortelle hva de har opplevd.

 

Kan ha reddet synet via Facebook

Treåringen Martin ville ordne opp selv. Men da han skulle ta ut den varme melken fra microen, gikk det fryktelig galt. I verste fall kunne utfallet blitt fatalt.

 

Ga datteren nytt navn etter tre år

Berit Eskevik ble aldri fortrolig med navnet hun og mannen hadde gitt datteren. Da Tina Katrin var tre år gammel fikk hun nytt navn.

 

10 ting du ikke sier til en guttemamma

”Å, ble det gutt denne gangen også? Får håpe det blir jente neste gang da”. Det er utrolig hva folk klarer å lire av seg. Vil du unngå å tråkke i salaten? Ta en titt her!

 

 

Drukning ser ikke ut som drukning

Tror du at du vet hvordan drukning ser ut? Tenk igjen. Du kan stå en meter ifra uten å merke noe som helst!

 

Ble slått av ansatt i barnehagen

Alle foreldre både tror og forventer at barna blir ivaretatt på beste måte når de er i barnehagen. Men Trude opplevde at hennes sønn ble slått i ansiktet – av en av de ansatte.

 

Hun kysset sønnen min på munnen

Hva om en voksen i barnehagen trør over barnets imtimgrense? To mødre forteller hva de opplevde i barnehagen.

   

Kvinner bør være fornøyde med underlivet

Engelske Jamie fikk 400 kvinner til å kle av seg. For å vise hvor normale de er.

   

Vondt å vere hjelpelaus mamma

I klassen til sonen min kan no alle invitere akkurat dei dei ønsker i bursdagen – ikkje som før då alle måtte invitere alle gutane eller alle jentene. Dette har blitt eit dilemma det er vanskeleg å forhalde seg til

 

Les også: 10 på topp på Babyverden i 2012

Les mer: Sterke leserhistorier

Les mer: Barnets utvikling

 

Takk for det gamle, og et riktig godt 2013 fra oss alle i Familieverden!

Har du en historie å dele eller et tema du ønsker at vi skal ta opp, kontakt oss på mail:

[email protected]

Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelSlik kan du forhindre brann hjemme
Neste artikkelBarnet ditt trenger ikke kuldekrem
DEL