Har du sendt inn ditt bidrag til vår store barneromkonkurranse? Torsdag er siste frist for å sende inn ditt bidrag, og fredag 1. juni blir vinneren trukket.

Sist oppdatert: 25. april 2012

Barnerommet er et stort og spennende prosjekt for mange foreldre. Farger, dekorering og møbler på den lilles rom er ofte langt fra tilfeldig. Har du et barnerom eller en genial løsning du er veldig fornøyd med? Send inn et bilde, og bli med i trekningen om et gavekort på 10.000 kroner fra Barnerommet.no.

Vi vil gjerne vite litt om hvordan du har gått fram. Kanskje har du noen kjekke tips som kan gi andre inspirasjon om oppussing, smarte oppbevaringsløsninger eller dekorering?

Frist for posting av ditt bidrag: 31. mai. Vinneren av gavekortet vil bli annonsert 1. juni 2012.

SLIK GJØR DU:
Du skal laste det inn på forumet vårt: Finn ett eller flere bilder av barnerommet du ønsker å vise fram. Vi ber om at flest mulig legger bildene inn på forumet. Dersom du ikke er medlem på forumet/ikke ønsker å legge bildene der, kan du sende dem på e-post til [email protected]. Skriv da «barneromkonkurranse» i emnefeltet. Vi håper at flest mulig benytter forumet, siden vi har begrenset kapasitet til å legge ut alle bidragene. Vi kan ikke love at bildet blir publisert, dersom du sender det på e-post.

Send gjerne med noen ord om hvordan du har gått fram, og hva du er spesielt fornøyd med. Kanskje har du en smart løsning som andre kunne ha lyst til å lese om?

Få med viktige opplysninger: Hvem sitt rom er det du viser fram? Hvor gammelt var barnet da rommet sto ferdig? Hvem var det som laget det? («Mamma», «pappa», «bestefar» osv)

Vi kontakter vinneren: Når vi har funnet vinneren, kontakter vi vedkommende via PM – eventuelt via e-post.

Få mer inspirasjon på Barnerommet.no

Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelTatoverer barna på kroppen
Neste artikkelBarn angrepet av hund
DEL